BENVINGUTS A PAGÈS 2019

La nova edició de Benvinguts a Pagès tindrà lloc el primer cap de setmana de juny i un altre any, també ens hi hem volgut sumar.

En un dels entorns més reservats del Priorat, trobareu el Xalet de l’Assut, una antiga casa a tocar de Cornudella de Montsant que destaca per la seva tranquil·litat i serenor. No hi ha res més bonic que obrir la finestra i observar la natura, els ocells que sobrevolen el jardí i escoltar les seves cantarelles. És ideal per gaudir d’uns dies de desconnexió, amb família i amb amics!

Durant els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny, us convidem a gaudir de Benvinguts a Pagès amb nosaltres, i gaudir dels animals i dels encants del Montsant, tant el seu paisatge com el seu vi.

Dissabte, de bon matí, compartirem amb vosaltres, les tasques de neteja i alimentació dels animals de la finca; anar a buscar farratge, donar menjar a les cabres, el cavall i el ruc, recollir els ous de les gallines, entre d’altres.

Diumenge al matí, gaudirem d’una visita a unes vinyes a peu de Montsant i descobrirem els secrets d’un celler modernista, que aquest any celebra el centenari: el Celler Cooperativa de Cornudella de Montsant. Al final de la visita es durà a terme un tast de 3 vins produïts al celler i productes de km0

Tant l’entorn del xalet com el del Montsant són d’una bellesa increïble. Ideal per gaudir de la natura amb aquells més propers.

Què inclou?

  • 2 nits d’allotjament.
  • Activitat diürna amb els animals de la finca.
  • Visita a les vinyes D.O. Montsant a peus de Montsant.
  • Visita al Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant.

Preus:
·  Lloguer de la casa: 1 nit 400€, a partir de 2 nits, 320€/nit
· Activitat amb els animals: gratuïta
· Activitat a les vinyes i celler: Adults 15€, Infants gratuït