PREUS I RESERVES

PREUS

Vàlids fins a 01/09/2019

Preus (Taxa Turística inclosa): 
– Estades d’un dia: 400€
– Estades de més d’un dia: 320€/dia 
Lloguer de bressol: 12€

PAGAMENT DE RESEVA I FIANÇA

Per a formalitzar la reserva al Xalet de l’Assut, sol·licitem un pagament  de 150€ en estades normals i 200€ per estades de Setmana Santa, Nadal i Cap d’Any.

Aquest import, serà retornat per transferència bancària un cop finalitzada l’estada i comprovat l’estat de la casa. En cas d’haver-hi desperfectes, es demanarà valoració de la reparació i es descomptarà de la fiança.

POLÍTICA DE CANCELACIÓ

El client té dret a cancel·lar la reserva confirmada, sense cap penalització, sempre que es faci abans dels 10 dies anteriors a la data d’arribada, llevat pacte en contrari.

La cancel·lació efectuada pel client dins els 10 dies anteriors a la data d’arribada danarà lloc a les següents penalitzacions, llevat de pacte en contrari:

– Cancel·lació fins a 7 dies abans: es cobrarà el 100% de l’import de la fiança.

– Cancel·lació entre 10 i 7 dies abans: es cobrarà el 50% de l’import de la fiança.

En cas de que el client abandoni l’allotjament dies abans del contractat, no es farà abonament de cap import per part de Montsant Natura.

Atenció: en estades de SETMANA SANTA, NADAL i CAP D’ANY, la cancelació a menys de 30 dies a l’arribada, suposarà la pèrdua del 100% de l’import de la fiança.

CONDICIONS DE LA CASA

L’import de l’estada es liquidarà en el moment de recollir les claus.

En finalitzar l’estada la casa s’ha de deixar neta i ordenada. En cas contrari es descomptarà una penalització de la fiança.

En general, l’hora d’entrada a la casa serà a partir de les 13h de la tarda.

En general, l’hora de sortida serà abans a les 12h.

S’admeten animals de companyia, però caldrà abonar una fiança extra de 100€.