SERVEIS

L’entorn i la tranquil·litat del Xalet de l’Assut ens permeten tenir una gran varietat de serveis disponibles per a gaudir de l’estada al màxim possible.

Servei de cuina: Oferim la possibilitat de tenir servei de cuina al Xalet amb preus i menús adaptats a cada grup. S’ha de demanar al fer la reserva.

* A més a més, segons la temporada, si es vol, ens encarreguem d’organitzar calçotades. Servei de Wifi: Tota la casa disposa de wifi accessible.

Organització d’esdeveniments: L’espai és ideal per celebrar tota mena de festes; des de casaments, aniversaris, comunions i també turisme MICE: reunions, meetings d’empresa, jornades de team building, etc. Nosaltres ens encarreguem d’organizar les activitats per tal de fer-vos sentir totalment còmodes.

Organització d’activitats complementàries. També tenim a disposició la organització d’activitats lúdiques i culturals per tota la comarca. Tenim un elenc molt variat d’ofertes que podem adaptar a gust de cadascú, només cal que ens ho pregunteu, comenteu les vostres idees i us planificarem cada jornada.